Connect with us

ព័ត៌មាន

សភានិងមុខរបរ កំពុងចូលរួមទាក់ទាញទេសចរណ៍ តាមរយៈការផ្តល់សេវាកម្មម្ហូបអាហារ

ក្រុមអ្នកជំនាញក្នុងវិស័យម្អូបអាហារ នៃសភានិងមុខរបរ បើកការប្រកួតប្រជែង និង​ដាក់​បង្ហាញ​ការ​រចនា កែច្នៃលម្អលើផ្លែឈើ និងបន្លែ ប្រកបដោយសោភ័ណ្ឌភាព និងការទាក់ទាញ ដើម្បី​ចូល​រួម​លើកកម្ពស់វិស័យម្ហូបអាហារ និងការចូលរួមដល់ការទាក់ទាញភ្ញៀវ ទេសចរ។

លោក ដា សុខុន ប្រធានគ្រប់គ្រងវិស័យទេសចរណ៍ និងបដិសណ្ឋាកិច្ច នៃសភានិងមុខរបរ លើក​ឡើង​ក្នុង​ពិព័រណ៍វិស័យម្ហូប អាហាររបស់សភានិងមុខរបរ និងមីក្រូសហគ្រាសកម្ពុជា នៅចុង​សប្តាហ៍​​កន្លងមកថា ជុំវិញវិស័យម្ហូបអាហារ បានដើរតួយ៉ាងសំខាន់ សម្រាប់ការហូបចុកប្រចាំថ្ងៃ និង​ជា​អាហារប្រកបដោយអនាម័យ និងមានសុវត្ថិភាពខ្ពស់។ ទាក់ទិនបញ្ហានេះ សភានិងមុខរបរ តែង​តែ គូរនិងយកចិត្តទុកដាក់បំផុត ជាក់ស្តែងការរៀបចំព្រឹត្តិការណ៍ក្នុងឱកាសបុណ្យភ្ជុំបិណ្ឌនេះ គឺ​ចង់​បង្ហាញដល់ប្រជាពលរដ្ឋ អំពីវិស័យ ម្អូបអាហារនៅកម្ពុជា និងការ​ចូល​រួម​លើក​កម្ពស់​ដល់​សហ​គ្រាស​កែច្នៃម្ហូបអាហារ សម្រាប់ផលិត និងចែកចាយលើទីផ្សារឱ្យបានកាន់ តែច្រើន។

លោក បន្តថា ជុំវិញវិស័យម្ហូបអាហារនេះ, ក្រៅពីការផ្តល់ូវអាហារដែលមានអនាម័យ និង​សុវត្ថិភាព ការរចនាលម្អលើផ្លែឈើ និងបន្លែ វាក៏ជា​ផ្នែក​មួយ​នៃ​ការ​ចូល​រួម​លើក​កម្ពស់​ដល់​វិស័យ​ម្ហូប​អាហារ​ប្រកបដោយសោភ័ណ្ឌភាព និងក៏ជាផ្នែកមួយយ៉ាងសំខាន់ នៃការទាក់ទាញ​ភ្ញៀវ​ទេសចរ​ផង​ដែរ, ជាក់ស្តែងនៅក្នុងព្រឹត្តិការណ៍នេះ សភានិងមុខរបរ ក៏បើកឱ្យមាន​ការ​ប្រកួត​ប្រជែង បង្ហាញនូវ ស្នាដៃ នៃការរចនា កែលម្អលើផ្លែឈើ និងបន្លែ ខណៈបច្ចុប្បន្ន​នៅ​តាម​សណ្ឋាគារ និងភោជនីយដ្ឋានធំៗមួយចំនួន បានកំពុងលើក កម្ពស់ម្អូបអាហារ តាមរយៈ​នៃ​ការ​រច​នា​នេះ។

ទាក់ទិនវិស័យទេសចរណ៍វិញ, ឯកឧត្តម ប៉ាក់ សុខុម រដ្ឋលេខាធិការក្រសួងទេសចរណ៍ លើកឡើងថា នៅក្នុងរយៈពេល ៧ ខែ ឆ្នាំ ២០២៤ កម្ពុជាទទួលទេចរអន្តរជាតិ បានចំនួនជាង ៣ លាននាក់ កើនជាង ២៣ ភាគរយ បើធៀបនិងឆ្នាំ២០២៣។ ឯកឧត្តម បន្តថា នៅពេលដែលមានកំណើនភ្ញៀវទេសចរ យើងត្រូវតែបង្កើននូវផលិតផលទេសចរណ៍ សម្រាប់លក់ជូនភ្ញៀវទេសចរ ជាវត្ថុអនុស្សាវរីយ៍ និងសេវាផ្សេងៗ ជាពិសេសវិស័យម្ហូបអាហារ គឺជាម្ហូបអាហារដែលឆ្ងាញ់ ប្រកបដោយអនាម័យ និងមានសុវត្ថិភាព ដែលធ្វើឱ្យភ្ញៀវ ពិសារហើយចង់ពិសារទៀត ដោយបញ្ហាទាំង នេះគឺជាសេវាទេសចរណ៍មួយដ៏សំខាន់ ដែលមិនអាចខ្វះបាន ក្នុងការចូលរួមចំណែក លើកកម្ពស់ទេសចរណ៍នៅកម្ពុជា៕ អត្ថបទ៖ សុន រ៉ាឌី

អត្ថបទពេញនិយម

Copyright © 2024 Bayon TV Cambodia